O nama

O nama

Naša priča

Medicina rada i sporta Turjak – Osijek započela je s radom 2009. godine. Od prvog dana nastojimo unaprijediti naše usluge osluškujući potrebe klijenata i ulaganjem u najsuvremeniju opremu i obrazovanje naših djelatnika. Naša vizija je pružiti usluge najviše kvalitete i razviti mrežu zadovoljnih korisnika.

U dosadašnjem radu, tijekom više od desetljeća, obavili smo na tisuće različitih pregleda iz područja medicine rada i sporta. O uspješnosti provedenih pregleda najbolje govori zadovoljstvo korisnika koji nam godinama iznova ukazuju svoje povjerenje. Zahvaljujući individualnom pristupu, kvaliteti pregleda i profesionalnosti našeg osoblja, prepoznati smo u gradu Osijeku, ali i puno šire, kao jedna od najboljih ustanova za obavljanje pregleda iz područja medicine rada i sporta.

Naša ustanova svoje usluge pruža na adresi : Ul. Ivana Gundulića 5, 31000, Osijek. Ljubazni djelatnici će se pobrinuti da pregledi budu obavljeni temeljito, kvalitetno i u najkraćem vremenskom roku.

ulaz u medicinu rada
50 000+

ZADOVOLJNIH

PACIJENATA

3

LIJEČNIKA

SUVREMENI

MEDICINSKI

UREĐAJI

STRUČAN

I KOMPETENTAN

TIM

Tehnologije

Kako bismo pratili najnovije trendove u zdravstvu, stalno ulažemo u tehnološki naprednije medicinske uređaje  i u stručno usavršavanje naših djelatnika.

Čekaonice medicine rada

Kontaktirajte nas s povjerenjem

Stručan i profesionalan tim, brzo i kvalitetno obavljamo preglede

Kontakt

Posvećenost

Vjerujemo da svaki pacijent, uz najvišu razinu stručnosti, zaslužuje i maksimalnu pažnju i posvećenost, bez obzira o kakvom se problemu radi. Naši liječnici i ostali stručnjaci ovdje su zbog vas. Obratite nam se s povjerenjem.

NAŠ TIM

Naš tim se sastoji od tri liječnika, medicinskih sestara i tehničara koje našim korisnicima osigurava kvalitetne i temeljite preglede, ugodan i prijateljski ambijent u ustanovi te profesionalnu i pouzdanu medicinsku uslugu.

Ugodan i moderno opremljen ambijent

Naše prostore karakterizira ugodan ambijent, opremljen tehnološki suvremenim uređajima, u kojem se naši pacijenti osjećaju sigurno i opušteno. To nam omogućuje da obavljamo temeljite i profesionalne preglede, a da se pacijenti pri tome osjećaju ugodno.

Lokacija

Ul. Ivana Gundulića 5, 31000, Osijek

Karta